Марин Бакалов: Ботев няма да вземе лиценза на Спартак

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (48)
15:17 / 29.11.2010
11697
Човекът-оркестър в Ботев Марин Бакалов призна в Дискусионно студио "Дерби", че клубът няма да вземе лиценза на Спартак Пд, за да прескочи автоматично от "В" група в "А" група през следващия сезон.

"Това е по-скоро слух. И от юридическа гледна точка това е трудно изпълнимо, а и отбор като Спартак Пд не бива да бъде загубен за българския футбол. Например, Металик Сопот се вля в сдружението Ботев Пд и по този начин Металик спря да съществува. Ние предпочитаме да минем по етапния ред от "В" група, през "Б" група до "А" група, без да се изхвърляме с космически бюджети, както бе в средата на 90-те години", сподели Бакалов.

Спортният директор и треньор на "канарчетата" заяви, че според него със сегашния си потенциал тимът му нямаше да се бори за оставане в елита, ако играеше в "А" група.
"Играхме една контрола срещу Сливен, която спечелихме с лекота и това ме кара да мисля така. Категорично против съм вида на миналогодишния Ботев, в който играеха десетима чужденци и само един българин", добави Бакалов.

Източник: Gong.bg



Виж коментарите (48)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).