ЦСКА-София постави цел на Белчев, но всичко зависи от Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:04 / 07.05.2024
2716
Стамен Белчев ще продължи да бъде треньор на ЦСКА-София, ако изпълни целта - класиране в Лига Европа. Това разкри изпълнителният директор на "червените" Филип Филипов.

"Стамен Белчев има поставена цел. Дали ще е той следващия сезон ще се реши след края на сезона. Ако Стамен Белчев си постигне целта, няма проблем да остане на работа. Затова сме му гласували това доверие. Класиране в Лига Европа. Когато го назначихме за треньор. Само респект към него, защото той пое отбора в деликатна и сложна ситуация, след смяната на Ел Маестро.", заяви шефът на "червените".

Plovdiv24.bg припомня, че през този сезон победителят за Купата на България ще се класира за Лига Европа. Ако Ботев загуби финала и Лудогорец направи дубъл, то право на участие в Лига Европа ще има класиралият се на второ място в Първа лига.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).