Спартак направи нулево реми със Светкавица

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (14)
17:13 / 27.11.2010
2809
Тимът на Спартак Пловдив направи нулеви реми като гост на Светкавица в Търговище. Пълна противоположност на изиграният през август мач между двата тима в Пловдив, който завърши с резултат 4:0 бе днешният двубой. Едната точка от днешната среща на "гладиаторите" обаче им е достатъчна, за да запазят 1-вото място във временното класиране на Източната "Б" група.

Като цяло двубоят не предложи кой знае какви опасности пред двете врати. Шоколаров и Калоян Николов опитаха далечни удари, а за Спартак Христов се опита да тормози вратаря на домакините.

"Получи се напълно равностоен мач с положения и пред двете врати", заяви старши-треньорът на пловдивчани Николай Киров и допълни: "Равенството е закономерно, но като гости ние сме малко по-доволни. От понеделник започваме подготовка за дербито в последния кръг. При победа над тях ще зимуваме на върха, а такова постижение не е маловажно".

Последният двубой на "спартаклии" за тази година е мачът им с Брестник в своеобразно регионално дерби следващия уикенд на 4-ти декември.


Виж коментарите (14)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).