Площаков с контузия, под въпрос за мача с Нефтохимик

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (11)
17:56 / 24.11.2010
4941
Днешната тренировка на Ботев Пловдив пропусна нападателят Иван Площаков, който е с травма в коляното. В близките дни ще стане ясно дали той ще бъде на разположение на треньорския щаб за последния мач от есенния полусезон срещу Нефтохимик. По екип не се съблече и Стефан Костадинов, докато Стефан Учиков и Светослав Асенов въртяха обиколки около терена на стадион "Христо Ботев". Двамата са с леки травми, но се очаква да бъдат на линия за мача в неделя.

Деца от домовете "Олга Скобелева" и "Мария Луиза" посетиха днешната тренировка на "канарчетата". Визитата им бе във връзка с програмата за социална адаптация, която има за цел да интегрира децата в неравностойно положение след завършване на образованието им. Преди началото на заниманието тийнейджърите имаха възможност да поговорят с Марин Бакалов и футболистите, след което всички заедно се снимаха за спомен.

Същевременно продължава записването на феновете за екскурзията до Бургас. Желаещите да се включат в нея могат да го направят в канцелариите на клуба до стадиона между 9 и 17 часа. Крайният срок за записване е четвъртък. Минимум 5 автобуса с "жълто-черни" фенове ще тръгне за морето, след като до края на работния ден днес са се записали 250 души.



Виж коментарите (11)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).