ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Слухове пратиха Вили Вуцов в Ботев, той отрича
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:02 / 23.11.2010Коментари (83)7398
© Plovdiv24.bg
Слухове в днешната преса свързаха треньора Велислав Вуцов с Ботев Пловдив. Според информацията във вестниците бившият наставник на Славия и Левски София ще поеме "канарчетата" от зимата. Той и фамилията му са свързвани като близки с бъдещия собственик на Ботев Цветан Василев. Самият Вуцов обаче отрече всички слухове пред Plovdiv24.bg:

"Все още не са водени никакви разговори. Няма нищо конкретно. Ако някой ми предложи, бих приел, тъй като Ботев ми е стара слабост. Нямам намерение да водя отбор от "В" група, но ако намеренията на собствениците са сериозни и имат дългосрочна визия, бих поел Ботев", заяви Вуцов.

В момента той не води никой отбор. Последно беше наставник в Славия. Вуцов има предложения от няколко отбори от България, но още няма да прибързва.
Още по темата: общо новини по темата: 96
24.02.2011
23.02.2011
21.02.2011
21.02.2011
21.02.2011
19.02.2011
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на dodododo
премахни филтъра

-3
 
 
Написах по-долу, че предпочитам Лаптопа пред Вили, вие и Лаптопа не харесвате. Ами ако ще ми пишете за Ст.Грозданов и Г.Василев, ние си имаме Иван Глухчев и Коцето Костадинов. Защо при Селския харесах работата на Лаптопа? Ами защото именно при него Ботев заприлича най-сетне на себе си - заигра футбол, присъщ само на Ботев - техничен, атакуващ, резултатен. Лаптопът искаше да налага млади играчи, но в условията на Селския успя да наложи единствено Тошко Тимонов. С Лаптопа стигнахме до 1/2 финала за Купата, който играхме в Ловеч и цяла България остана с впечатление, че моралният победител беше нашият отбор. Благодарение на футбола, наложен от Лаптопа в национала повикаха Какалов и Христов. При Лаптопа за първи път Лилчо започна да подава на защитата, а не да праска топката напред и нагоре - пък там каквото стане...Грозданов и Г. Василев са вече от старото поколение тренери, а такива ние си имаме, както казах в началото. Сега при Лаптопа Пирин играе много добър футбол, налагат се младоци, въпреки безпаричието там...
+6
 
 
Доколкото ми е известно, Марин Бакалов иска да се оттегли от треньорския пост след този последен мач за сезона. Не можел да съвместява повече няколко длъжности. Предпочитал да е изпълнителен директор на клуба. Но аз съм не го искам този с овчата кафа! Пет пъти по-добре Лаптопът, но не и Вили!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Душан Керкез: Нямаше как да използваме всички играчи, искаме да се борим на два фронта
Ощетиха ли съдиите Ботев в мача с ЦСКА 1948?
Ботев пак не успя да бие ЦСКА 1948, отмениха късен гол на "канарчетата"
Без капка риск: Ботев без Попето и Конте срещу ЦСКА 1948
Ботев ще се връща към шампионатните победи срещу неудобен съперник
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: