Окончателно: Нефтохимик и Ботев играят на Лазур, билети по 2 и 5 лева

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (163)
11:30 / 23.11.2010
14756
Окончателно стана ясно къде ще се играе дербито на Югоизточната "В" група между втория Нефтохимик и лидера Ботев Пловдив, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Двубоят ще се изиграе на стадион "Лазур" в едноименния квартал на Бургас. Двубоят се очаква с голям зрителски интерес както от бургазлии, така и от феновете на Ботев Пловдив. Поради тази причина полицията в Бургас отказа да охранява срещата в Долно Езерово, тъй като там, според тях, няма нужните условия за такъв мач.

Билетите за бургазлии ще бъдат по 2 лева. По всяка вероятност ще бъдат пуснати в предварителна продажба във фен-магазина на Нефтохимик на центъра. Билетите за пловдивските фенове ще са по 5 лева. От "Черноморец-Бургас", които в момента стопанисват стадион "Лазур", където по традиция домакинските срещи винаги е играл Нефтохимик, обявиха че парите от наема на стадиона ще отидат за благотворителност. Срещата е в неделя от 14:30 часа.

"Каним всички бургазлии да дойдат на срещата, за да видят Нефтохимик и Ботев. Надяваме се да се получи едно истинско дерби, феновете да се представят на ниво и да няма ексцесии по трибуните", заявиха от Нефтохимик. В Ботев също са доволни, тъй като по заявка на ръководството ще бъдат отпуснати над 1200 билета и на "Лазур" феновете ще се чувстват много по-комфортно, от колкото в Долно Езерово.


Виж коментарите (163)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).