Здравко Лазаров: Искаме Купата и място в Европа

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
17:05 / 21.11.2010
3334
"Хубав мач от два силни и равностойни отбора. Мисля, че не трябваше толкова рано да се срещаме. Радвам се, че победихме. Бяхме по-концентрирани в изпълнението на дузпите. Радващо е, че последните мачове играем добре и то се вижда и в мачовете с ЦСКА и с Левски, и с Академик, а и днес. Просто в добра форма се намираме и играем много добре и заслужено побеждаваме.

Два дена тренирахме дузпи, защото такива мачове за Купата се решават така и не случайно тренирахме дузпи, виждате - от 4 вкарахме 4, не оставихме шанс за вратаря на Локо Сф.

Изервих се много. Имаше два фала, на мен не ми го свири, после срещу Базил удар с ръка имаше и пак нищо.

Елементарни работи. Ние вътре 120 минути даваме всичко от себе си и е нормално да сме нервни в такива ситуации.

Вижадте, че сме добър отбор, ще се стремим да вземем Купата и да завършим сред първите 3-4 отбора в първенството. Това са нашите цели още от началото на първенството. Просто искаме да играем в Европа и ще дадем всичко от себе си, коментира след мача с Локо (Сф) капитанът на пловдивчани Здравко Лазаров.



Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).