Матушев: Благодаря на великолепната ни публика, момчетата играят за тях

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
17:04 / 21.11.2010
3268
Старши-треньорът на Локомотив Пловдив Неделчо Матушев бе изключително доволен от играта на подопечните си, както и от победата за Купата на България днес срещу съименника им от София. Ето какво заяви той след края на двубоя:

Искам да поздравя отбора на Локомотив Сф. Жалко, че два добри отбора се срещнаха още в началото на турнира за Купата. Пожелавам им успех в първенството. Ние се постарахме и заявихме амбиции, че трябва да отидем колкото се може по-напред в турнира. Момчетата показаха, че сме изградили един добър отбор за това малко време и се надявам за в бъдеще отборът да показва още по-добри игри.

Наистина тренирахме дузпи. Бяхме готови на всичко, защото Локомотив Сф е добър отбор и крайният изход не предвещаваше в полза на единия или другия отбор.

Искам да поздравя нашата великолепна публика, която ни подкрепи в най-трудния момент за Локомотив и благодарение на тях излязохме. Сега момчетата им се отблагодаряват с тази хубава игра.



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).