Събраха се! Бивши играчи на Локо взеха властта в традиционен български отбор

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:41 / 17.04.2024
2338
Даниел Моралес застава начело на комитите от днес. Той сподели, че идва в Петрич с краткосрочни и дългосрочни цели. На първо време основната му задача и желание е да помогне на отбора да не изпадне.

В дългосрочен план иска да накара футболистите да повярват в себе си, като им вдъхне увереност в това, което могат да правят най-добре.

“Харесвам проекта, представен от Герасим Заков и кметът на община Петрич Димитър Бръчков. Споделям и одобрявам идеите им за развитие на клуба", каза още Моралес пред клубния сайт на Беласица.

Част от футболната кариера на Моралес минава през различни отбори в родната му Бразилия, както и през отборите на Нафтекс Бургас, Локомотив Пловдив, Черно море Варна, ЦСКА, Спартак Варна, Локомотив Мездра.

Голяма част от треньорската кариера на Даниел Моралес преминава в ЦСКА София, където първо работи в ДЮШ, а впоследствие и като помощник-треньор в първия отбор.

През 2020 година временно е назначен за старши треньор на клуба, като под негово ръководство ЦСКА постига престижно равенство срещу Рома в Рим.

Има два периода начело на Ботев Враца, където работи за последно, преди да поеме Беласица Петрич.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).