Спартак изпусна Миньор в Раднево

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
10:57 / 13.11.2006
1050
Спартак изтърва да победи АКБ Миньор в Раднево въпреки повечето голови положения, които създадоха пред вратата на Господинов. В грозен мач с много ритане и липса на всякакъв футбол от страна на домакините от Миньор момчетата на Марин Бакалов направиха всичко възможно да стигнат до успеха, но шансът отново не бе на тяхна страна. В 15-ата минута Боби Иванов изведе Атанасов в чиста позиция и той отбеляза за 1:0. Само след няколко минути логичното се случи и се стигна до изравняване. Футболист на домакините игра с ръка в наказателното поле, реферът Андреев отсъди дузпа и Ники Павлов реализира хладнокръвно. До почивката и след това пловдивчани създадоха куп голови положения, но до нов гол не се стигна. В 60-ата минута противно на логиката Атанасов отново вкара този път от пряк свободен удар. Иван Караманов обаче възстанови равенството само след още 5 минути игра.

Реферът показа един куп жълти картони, като сред декорираните играчи бе и Йонко Неделчев, който натрупа 5 официални предупреждения и няма да може да играе срещу Несебър.


Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).