Марин Бакалов: Убеден съм, че ще вземем правилно решение за АД-то

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
14:01 / 19.11.2010
4184
Тази вечер от 18:30 часа във Военния клуб ще бъде срещата на членовете на Сдружението ПФК "Ботев Пловдив" във връзка с предложението, отправено от Цветан Василев клубът да стане акционерно дружество. На срещата ще се обсъдят различните варианти и какво предлага Василев, за да стане основен акционер в клуба. Основна дума дали клубът да се преструктурира все пак ще има Управителния съвет, като сегашната среща няма да бъде Общо Събрание.

"Довечера ще запознаем членовете на сдружението с това предложение. Надявам се всички последващи действия от наша страна и на г-н Василев да протекат положително и да осигурим финансово и организационно отбора още по-добре. Мисля, че веднага могат да стартират процесите за осъществяване на АД и съм убеден, че ще се вземе правилното решение", заяви председателят на УС Марин Бакалов, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Ремонтните работи се извършват от фирма на един наш привърженик в София, която го финансира и те са целеви средства специално за ремонт на централната трибуна. Ремонтът няма общо с предложението на Цветан Василев. Все пак неговите цели, поне за идната година са отборът да бъде в "Б" група, а има изисквания на които стадионът не отговаря и трябва да бъде приведен в съответния вид", съобщи още Бакалов относно настоящия ремонт и плановете за по-сериозна реконструкция на стадиона.


Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).