Полицията не иска Нефтохимик - Ботев в Долно Езерово, няма други варианти

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (66)
17:09 / 18.11.2010
8149
Никакво окончателно решение не се е взело относно осигуряването на безопасното провеждане на двубоя между Нефтохимик и Ботев Пловдив на среща днес в бургаската полиция. Органите на реда не са били съгласни срещата да се проведе на стадиона в квартал Долно Езерово, тъй като според тях там няма да може да се съберат всички фенове и срещата да премине без инциденти. Ръководството и фенклубът на Нефтохимик обаче настояват двубоя да се играе на стадиона в бургаския квартал, научи Plovdiv24.bg.

Поради липсата на други варианти обаче, в крайна сметка Нефтохимик ще домакинства на обичайния си стадион, където играят последните 2 години. Утре сутринта предстои нова среща между ръководството на Нефтохимик и бургаската полиция, която ще бъде на стадиона. На място ще се реши къде ще бъдат разположени полицаите, къде ще се настанят феновете, от къде ще влизат домакини и гости, и други подробности.

Интересът в Бургас към дербито от последния кръг между Нефтохимик и Ботев - двата отбора, очертаващи се като единствени претенденти във "В" групата за промоция в "Б" е огромен - със сигурност само бургаските фенове биха могли да напълнят цялото съоръжение, което е с 2500 седалки и още правостоящи. От Пловдив обаче по данни на полицията и фенклубовете се очакват няколкостотин души, за които също трябва да се намери място на безопасно разстояние от агитката на "зелените"


Виж коментарите (66)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).