Лудогорец с 2 от 2 срещу Ботев в "Коматево"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:52 / 04.04.2024
1659
Момчетата от Елитния тим Лудогорец U16 подчиниха с 1:0 противниците от Ботев (Пловдив). "Орлетата" гостуваха за важната среща от XXI шампионатен кръг.

Единственото попадение в двуострия мач отбеляза Елисей Съров в 23-тата минута след първия съдийски сигнал. Двата тима се оттеглиха на почивката с този гол аванс за Лудогорец.

След подновяването на играта "орлетата" отправиха още редица опасни удари от дистанция към вратата на пловдивчани. Чисти положения се откриха и пред Максим Минков, който обаче не успя да се разпише за своя тим.

"Поздравявам отбора за важната победа на негостоприемния терен в Пловдив и срещу този силен съперник! Момчетата дадоха всичко от себе си. Сега за нас е важно възстановяването преди сблъсъка с ЦСКА", коментира гордият наставник на Лудогорец U16 Росен Маринов пред сайта на "орлите".

Следващата шампионатна среща на "орлетата" от XXII кръг в Елитната група срещу ЦСКА (София) е след само три дни, в неделя, в комплекс "Гнездо на орли".

По-рано през деня 15-годишните лудогорци се наложиха с 2:0 над "канарчетата".


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 6
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).