ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (9) | Вчера (29)
Сезонът в Пловдивската аматьорска футболна лига се преполови
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:57 / 08.11.2010Коментари (3)2340
Този уикенд се изигра последния девети кръг от есенния полусезон на ППАФЛ. В група едно есенен първенец е шампиона "VipDent", който не допусна изненада и в последния си мач, побеждавайки в събота отбора на "K.P.R." с разгромното 13:4. В другия мач от съботния ден, малко изненадващо "Tempo Sport" и "Кибиците" си поделиха по точка, завършвайки 4:4. В неделя се изиграха нови три срещи от кръга. "Karshiaka Stars" се опита да се надиграва с "Академик", но в крайна сметка загуби с 2:8. "Без Претенции" допуснаха домакинска загуба от "Айляците" с 1:3. В дербито на кръга, "Ф.К. Даяна" разгроми "Hattrick" като гост с 0:4. Така есенното класиране се води от "VipDent"с пълен актив от точки 27, следвани от "Академик" с 21, трети са "Tempo Sport" с 17 и четвърти "Hattrick" с 15.

В група две през съботния ден се изигра една среща. В изключително завързан мач "Apocalypto" излъга като гост "Мас Гранде" с 4:5. Три мача предложи програмата в неделя. Първо "ПФК Ялова поляна" се справи без проблем с "Trapezica", разгромявайки ги с 6:1. Без загуба завърши лидера "Оле ле", побеждавайки като гост "Зеленият Балет" с 2:4. В последниа мач, "Hamptons" и "Клокотница" не излъчиха победител, завършвайки 2:2. "Милан Коматево" спечели трите точки срещу "NoID's" без игра, след като отбора гост се отказа от срещата и загуби служебно с 5:0. По този начин челото на класирането в групата изглежда така: първи е "Оле ле" с 27 точки, следвани от "Клокотница" с 20, трети са "Милан Коматево" с 19, четвърти "Hamptons" с 19 точки.

Всички срещи от трета група се изиграха в неделя. Началото дадоха "Victory", които разгромиха "San Paolo" с 6:2. След тях "Южен Полъх" си поигра на котка с мишка с "Police United" за победата с 13:2. "Криско" измъкна трудна победа при гостуването си на "Thunder" с резултат 2:3. Първият нулев резултат сътвориха отборите на "Викинг" и "SAF" и по този начин си разделиха по една точка. Уникален феърплей показаха играчите на "Old Boys" в срещата им с "Plovdiv24". Поради факта, че отбора гост имаха само 5 състезатели за срещата, домакините взеха решение да играят също с 5 състезателя. Въпреки че биваха надигравани, те продължиха да играят в намален състав и в крайна сметка загубиха срещата с 8:11. Това бе първа победа в лигата за "журналистите". Есенен първенец е "Южен Полъх" с 24 точки, следвани от "Викинг" с 22, трети са "San Paolo" с 18, а четвърти SAF" с 17точки.

Само три срещи от група четири се изиграха от този последен девети кръг. В събота един срещу друг се изправиха отборите на "Energie" и "Лудата Банда", като в крайна сметка не успяха да се победят, завършвайки 3:3. В неделя "Karshiaka Galaxy Beers" постигна четвърта победа в лигата, побеждавайки последния "Валтер" с 4:1. В дербито на кръга се превърна срещата "Лъвовете" - "Joga Bonitо". Двата отбора дадоха всичко от себе си за да грабнат победата, но в крайна сметка тя се усмихна на "лъвчетата", побеждавайки с 4:3. Касирането в тази група е временно, предвид факта, че има да се изиграят още три отложени срещи. Все пак лидер е "Карамба" със 17 точки от 7 мача, следвани от "Лудата Банда" със 17 точки, но от 9 мача.Трети са "Торнадо" с 16 точки от 8 мача, а четвърти са "Energie" с 15 точки от 9 мача. Още днес може да настъпи промяна в класирането. В отложена среща от този девети кръг, един срещу друг ще се изправят отборите на "Торнадо" и "Карамба" в 21ч на СЦ Оптимум.

Класирането при голмайсторите отново се повежда от Господин Сталинчев (Южен полъх) с 27 попадения. След него втори е Атанас Шопов (Милан Коматево) с 25. Трети е Мирослав Насков (Hamptons). Пълно класиране може да откриете на сайта на лигата: www.ppafl-bg.com.

Въпреки края на полусезона в ППАФЛ, мачовете за отборите продължават през уикенда в турнира за "Купата на ПАСО".







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Поздравления заслужават "Олд Бойс", наистина малко отбори биха направили това.Спечелиха моето уважение:)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
АЕК, Легия и Астана дебнат Ботев в Лигата на конференциите
Турнир в Избегли помага на две деца, нуждаещи се от средства за лечение
Изненадваща раздяла! Вили Вуцов напусна отбора си
Бой на юношески мач! Пловдивски отбор отнесе брутално наказание, треньорът със забрана за 5 мача
Два отбора от ДЮШ на Асеновец ще участват на турнир в Кърджали
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: