На "Лаута" беше известен с прозвището Системата, но сега се върна в Асеновец

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
09:58 / 20.03.2024
4504
Третодивизионният Асеновец (Асеновград) се подсили с опитен футболист, който е добре познат на привържениците на отбора. Става въпрос за атакуващия играч Халибрям Кармаджъ.

Той проведе зимна подготовка с отбора, но точно преди старта на пролетния дял от шампионата в Югоизточната Трета лига замина за Германия.

Сега обаче роденият през 1997 година атакуващ футболист се завърна в редиците на Асеновец и записа първи мач за пролетта при победата над Левски (Карлово) с 3:1 през уикенда.

Хилибрям бе един от най-обещаващите таланти в школата на Локомотив (Пловдив) преди десетина години, когато дори попадаше в разширения мъжки състав на "смърфовете“ (есента на 2013 година при треньора Александър Станков). На "Лаута" той беше известен с прозвището си Системата.

След това игра последователно в Нефтохимик (Бургас), Оборище (Панагюрище), Ботев (Гълъбово), Атлетик (Куклен), Левски (Карлово), както и в нискоразредни отбори от Германия.

"Сега след победата над Левски (Карлово) смятам, че ситуацията вще се успокои. Направих някои промени в състава за изминалия мач, като този път резерви останаха Тодор Танчев и Петър Шопов, а Венци Белчев беше наказан. Отборът започна да се комплектова, вече имам повече опции с включването на Славчо Шоколаров, със завръщането на Халибрям Кармаджъ и с показаната много по-добра игра от момчетата, което създава конкуренция в тима“, заяви треньорът на Асеновец Йордан Ковачев.


Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).