Треньорът на Марица: Готови сме за плейофи през два-три дни

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:25 / 19.03.2024
1399
Треньорът на Марица (Пловдив) Борислав Крачанов коментира края на редовния волейболен сезон при жените и началото на плейофите за шампионската титла. Както Plovdiv24.bg вече информира своите читатели, жълто-сините стартират същинската битка за 10-та поредна титла в петък (22 март).

Тогава те гостуват от 18:00 часа на ДКС Варна в зала "Младост 1". На следващия ден (събота) ще е вторият мач отново във Варна, от 12:00 часа.

"Двубоят с Хектор (София) протече нормално. Очакваше се ние да бъдем изявеният фаворит от самото начало и така се случи. Големият минус в нашата игра са броят лични грешки, които допуснахме. Там имахме определени задачи, които изпълнихме. Изиграхме приличен мач", започна коментара си Борислав Крачанов пред клубния сайт.

"През сезона си свършихме работата. Това, което се изискваше от нас - да побеждаваме навсякъде, го изпълнихме. Сега ни предстоят плейофи и сме изцяло фокусирани върху тях. Готови сме да влезем в тази серия от мачове през два-три дни. Остава само да се запазим здрави и да довършим сезона подобаващо“, завърши наставникът на Марица.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 24
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).