Само Димитър Байрев пропуска мача с Ботев Гълъбово

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (39)
13:16 / 05.11.2010
6751
Единствено Димитър Байрев ще пропусне дербито на Югоизточната "В" група между втория в класирането Ботев Гълъбово и лидера Ботев Пловдив, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Това разкри днес помощник треньорът на "канарчетата" Костадин Видолов на традиционната пресконференция преди шампионатен мач. Бившият халф на "жълто-черните" застана пред журналистите, тъй като старши-треньорът Марин Бакалов и финансовият директор Иван Йотков бяха в Чирпан, където ще се проведе срещата, за да помогнат на Гълъбово с организацията и да се запознаят с терена.

"През седмицата проведохме нормален тренировъчен процес. Имаше нужното настроение и желание във футболистите. Днес правим възставновяване, цялата ни мисъл е за неделя. Надявам се да направим добър мач, да спечелим 3-те точки и да зарадваме нашите фенове", заяви Видолов.

"В началото на сезона направихме една контрола с Гълъбово, имаме горе-долу представа за тяхното състояние. В тази група общо взето отборите са едни и същи. Всеки излиза срещу нас да се докаже. Подкрепата на нашите фенове е голяма и това създава атмосфера, всеки отбор играе на предела на възможностите си", каза още Коце Видолов.

"Наско Курдов се доказва всеки мач, той е добър млад футболист, разчитаме на него. Нормално е да има спекулации и да привлича интерес. Ние също мислим за селекция, следим футболисти, но основното ни внимание е насочено към предстоящите важни срещи - с Гълъбово, Созопол и Нефтохимик", завърши Видолов.


Виж коментарите (39)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).