Динко Хоркаш аут от групата на Локо за мача срещу Славия

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
23:50 / 15.03.2024
3934
Представителният отбор на Локомотив (Пловдив) гостува на Славия (София) в мач от 25-ия кръг на Първа лига. Двубоят е днес (16 март) от 12:45 часа на стадион “Александър Шаламанов" в столичния квартал "Овча купел".

"Черно-белите“ проведоха последното си занимание на помощния терен на “Лаута". В групата не попадна вратаря Динко Хоркаш, който е с болки в ахилеса. Така за първи път след завръщането си в отбора в разширения състав бе включен Мартин Луков. Въпреки това се очаква като титуляр отново да стартира Кристиан Томов.

В групата на Локомотив попадна новото и най-новото попълнение Мартин Петков.

Ето кои 20 футболисти заминаха за мача срещу Славия:

Кристиан Томов, Мартин Луков, Мартин Паскалев, Ангел Лясков, Кристиян Пешов, Тодор Павлов, Ефе Али, Хорхе Сегура, Оливер Камдем, Христо Иванов, Мартин Райнов, Ивайло Иванов, Бабакар Дион, Йоан Баи, Владимир Медвед, Петър Андреев, Димитър Илиев, Евандро, Мартин Петков, Мичи Нтело.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).