Треньорът на Пирин иска агресия срещу Локо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
16:31 / 22.10.2010
3271
Треньорът на Пирин Костадин Ангелов ще заложи на агресивността в предстоящия мач с Локомотив (Пд) от 11-ия кръг на "А" група. Специалистът даде да се разбере, че отборът няма да изневери на стила, който той се опитва да наложи.

"Предстои ни тежък мач, няма две мнения. Реално погледнато за нашия отбор няма лесни срещи. Целта пред нас е една и съща, а именно победа. Основното нещо, което ме интересува да бъдем агресивни на терена", заяви на пресконференцията преди двубоя наставникът на "орлетата".

Ангелов сподели още, че информацията, която има за противника, едва ли ще му свърши някаква работа. Специалистът смята, че след идването на Едуард Ераносян в отбора ще има доста промени.

"При Ераносян Локомотив (Пд) ще подходи по различен начин. Очаквам промени в тактическата постройка на отбора. Мен обаче ме интересува повече как ще играем ние", завърши младият специалист.

Целите на билетите за мача са с цена 3 лева за домакините и 5 лева за агитката на гостите.

Източник: Sport1


Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).