Николай Бухалов се включи в празника на спортното училище в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:31 / 16.02.2024
1604
С викторина, посветена на олимпийските игри, отбелязва своята 75-годишнина спортно училище "Васил Левски“. В събитието се включи и зам.-кметът по спорт и младежки дейности Николай Бухалов, който беше член на журито.

"Спортното училище в годините е доказало, че е институция, в която се създават шампиони. Избрали сте правилното място. Вярвайте в своите треньори и преподаватели, за да сбъднете мечтите си.“ С тези думи Николай Бухалов се обърна към възпитаниците на училището и им пожела бъдещи успехи.

Директорът Ружка Генова подчерта, че олимпийските ценности са неизменно свързани с идеите и делата на патрона на училището – Васил Левски.

"Олимпийските игри съдържат посланията за мирен свят, хармонично развитие на личността и непрекъснато развитие и усъвършенстване. Нека помним и пазим тези ценности“, заяви Ружка Генова.

Участие в Олимпийския ден взеха ученици от 10, 11 и 12 клас, които се надпреварваха да отговарят на въпроси свързани със славната спортна история на България. Празника уважиха още началникът на отдел "Спорт и младежки дейности“ към Община Пловдив Иван Запрянов, ръководителят на фолклорен ансамбъл "Българе“ Христо Димитров, олимпийски медалисти и др.

Тържествата продължават и в понеделник, когато спортно училище "Васил Левски“  отбелязва своя патронен празник.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 11
Днес: 8


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).