Матушев: Може да има изненади в състава на Локо за Пирин

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (47)
14:13 / 21.10.2010
7279
Старши треньорът на Локомотив (Пд) Неделчо Матушев се съгласи да коментира състоянието на отбора преди шампионатния мач срещу Пирин в събота. Както е известно, смърфовете са на лагер в Банско от вторник и за това няма как да се проведе традиционната пресконференция на Лаута.

"Причината да дойдем в Банско са дъждовете, които се изсипаха над Пловдив и тежките терени. Условията тук са отлични. В момента е облачно, но не вали. Подготовката преди мача с Пирин върви по план. Момчетата са наясно, че в Пловдив условията и наводнените терени ни пречиха и проявяват разбиране към решението да ги отделим за тези четири дни от добре познатото си ежедневие. Важното за нас е, че тренират с настроение", заяви Матушев.

"Локомотив винаги излиза за победа и предстоящия мач не прави изключение. Работим над това футболистите да подходят със самочувствие и увереност, за да я постигнем. Разучихме детайлно отбора на Пирин, но слабите и силните им страни ще ги коментираме с футболистите. Всички се готвят съвестно и всичко е възможно до определянето на групата за мача. Предпочитам всички да са под напрежение и да тръпнат в очакване дали ще попаднат в групата или стартовия състав. При определянето им може да има изненади, но всичко зависи от самите футболисти", допълни наставникът на черно-белите.

Матушев уточни, че капитанът и голмайстор на отбора Здравко Лазаров е в добро състояние и готви се наравно с останалите. "Надяваме се Здравко да бъде в оптимална форма, защото той е една от водещите ни фигури. Положението с Ангел Йошев не се е променяло. Все още не е възстановен напълно и предпочетохме да остане в Пловдив и да се готви с дублиращия отбор. Утре следобед тренираме, след което пътуваме за Благовград. Настаняваме се и вечеряме както преди всеки мач. Знам че г-н Наков е добър ръководител, с чието име се свърза и управлението на Локомотив, през което отбора стана шампион. Предполагам ще внесе нужните корекции в Пирин, но до колкото съм запознат, той няма да играе на терена", завърши изказането си Неделчо Матушев.

 



Виж коментарите (47)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).