Крачанов: Изпитахме леки притеснения и от това пострада нашата агресия в атака

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:24 / 05.02.2024
956
Треньорът на Марица (Пловдив) Борислав Крачанов коментира победата над Славия в София.

"Имахме доста успешни неща, които ги тренирахме и се получиха. Ако трябва да бъда критичен, ще отбележа нашето посрещане. Това е елементът, който го тренираме най-много в последно време и днес изпитахме леки притеснения и несигурност. От това пострада нашата агресия в атака, но поздравления за момичетата, че се справиха и в крайна сметка си пролича този манталитет да се измъкваш и да побеждаваш“, коментира наставникът на "жълто-сините".

"Ние влязохме доста категорично в мача. В крайна сметка, като се печели гейм на 9 точки… Не мога да кажа, че не сме започнали срещата събрано. Всички момичета са професионалистки и знаят какво им предстои. Няма как да се отпускаме, без значение е, че играем в българското първенство. Трябва да си готов на 100% във всеки един мач, за да си затвърждаваш позициите“, добави още Борислав Крачанов.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 10
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).