Тодор Неделев и Илиян Христов остават в Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (44)
14:05 / 15.10.2010
9980
Младите футболисти, родени 1993-а година, Тодор Неделев и Илиян Христов, ще останат в Ботев Пловдив. Двамата през седмицата бяха свързани с трансфер в Левски, което притесни феновете на "канарчетата". Марин Бакалов увери днес, че двамата ще останат да защитават "жълто-черните" цветове, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Илиян Христов набързо стана любимец на феновете, като независимо, че е едва на 17 години, вкарва в почти всеки мач на "канарчетата". Тодор Неделев пък е голмайсторът на юношеската формация до 19 години на Ботев, където независимо, че е година по-малък от съперниците си, родени 92-а, бележи в почти всеки двубой и е основната причина школата на "канарчетата" в групата да е на едно от първите места. Тошко Неделев обаче отказа да играе в мъжкия тим тази година, но има голяма вероятно да бъде уреден за пролетния полусезон, заяви още Бакалов.

Относно привличането на нови футболисти, Бакалов заяви: "Все още е рано да мислим за нови трансфери. В момента сме се съсредоточили върху изключително важните мачове до края на полусезона. За трансфери ще мислим през зимната пауза".


Виж коментарите (44)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).