Томаш и Пиргов не си говорят? Четирима сядат на пейката, ако не преподпишат

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (11)
15:46 / 24.01.2024
8933
Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски се завърна от Аржентина направи доста интересен коментар на случващото се в клуба.

"Съсредоточен съм в бизнеса си. Отделно работя за кандидатурата си за президент на БФС и всичко свързано с Локомотив Пловдив. Ще натъртя пред всикчи за последно. Евандро, Хоркаш, Паскалев и Дион със сигурност сядат на пейката, ако не преподпишат. Аз няма да бъда благотворително дружество. Ще загубя 200 000 лева, но спирачката вече ми работи", заяви пред bgderby.com Христо Крушарски.

"Ситуацията около капитана Димитър Илиев е различна. Договорът му също изтича. Аз няма да позволя той да напусне "Лаута". Нека мине първенството. Ще видим Митко какво мисли занапред. Ако се отказва от футбола, ще работи в Локомотив Пловдив", допълни бизнесменът.

До медията достигна информация, че спортният директор Илко Пиргов и треньорът Александър Томаш не си говорят и са в обтегнати взаимоотношения.

"Имаше такъв момент. Сега всико е изгладено", потвърди Христо Крушарски.


Виж коментарите (11)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).