Браво! Безпрецедентно обединение на четири пловдивски баскетболни клуба!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
08:58 / 19.12.2023
2464
Безпрецедентно обединение на четири пловдивски баскетболни клуба! Те го направиха, за да могат с общи усилия да организират домакинство в турнира за Купата на Българската баскетболна лига. Добрата новина съобщиха от БК Локомотив Пловдив.

Ето какво гласи официалното съобщение на "черно-белия" баскетболен клуб:

Четири пловдивски отбора се обединиха за да вземат първи кръг от турнира за купата на ББЛ! Отборите на Локомотив Пловдив, Пловдив Мамбас, Академик-2 Пловдив и 3.6.9 ще бъдат домакини на първи кръг в турнира за “Купата на ББЛ".

Комплекс “Сила" ще приеме 16-те отбора в осминафиналната фаза, която ще се състои на 3 и 4 февруари 2024 година в Пловдив.

Отборите от града под тепетата са приготвили множество изненади за зрителите. Ще има игри с публиката в паузите на мачовете, като допълнителен стимул ще им дава и мажоретен състав.

Мениджърът на регион Юг Димитър Чанков сподели:

"Радвам се, че пловдивските отбори се обединиха и взеха кръг от “Купата на ББЛ". Те показаха, че когато има желание, има и начин. Ние като организация приветстваме това. Благодаря и на управителя на “Комплекс Сила" за доверието, което ни гласува и се надявам да стане един страхотен баскетболен празник.

Всичко това нямаше да бъде възможно без съдействието на Сашо Груев, Борислав Светославов, Васил Узунов и Никола Балдиков".


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 24
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).