Юноша на Ботев с два гола при важна победа на Янтра

Автор: Тодор Благов
Коментари (0)
15:16 / 11.12.2023
1783
Янтра (Габрово) победи Спартак (Варна) с 2:1 у дома в мач от 20-ия кръг на Втора лига.

Хората на Велислав Вуцов много бързо успяха да вкарат гол и в петата минута след центриране отдясно се стигна до разбъркване в наказателното поле на Спартак, а от близка дистанция юношата на Ботев (Пловдив) Иван Василев вкара за 1:0.

В деветата минута домакините удариха за втори път, а герой отново беше бившият нападател на "канарчетата". Петър Казаков центрира от свободен удар отдясно към наказателното поле, където Иван Василев бе забравен и за втори път прати топката в мрежата на Георги Георгиев.

Само две минути след подновяването на играта след почивката Даниел Начев намери Виктор Митев, а той с левия крак стреля от малък ъгъл и порази вратата на Християн Василев за 2:1.

В 50-ата минута гостите от Варна получиха страхотен шанс за изравняване на резултата, след като получиха дузпа, но Ахмедов пропусна от бялата точка.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).