Бонев готви чистка в Локомотив: Много хора ще си тръгнат

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (27)
11:15 / 20.09.2010
6072
"Тъй като виждам, че моите състезатели излезнат ли от Пловдив играят по съвсем друг начин, ще помоля БФС да играем само в Пловдив", това заяви иронично мениджърът на Локомотив Христо Бонев след загубата от Локо София.

"Всички бяха трагични. Съжалявам, че публикта която дойде - пътува, има разноски, а ние по този начин им се отблагодаряваме. Ще има много неща да си кажем с футболистите тази седмица. Играчите или ще си променят манталитета, или много хора ще си тръгнат", каза още Бонев.

"Тази седмица ще станат много промени, ще играят хора които имат отговорността и смелостта да играят футбол. По-слабо от това не можем да играем и да искаме. Щом срещу 10 човека за 5 минути ни вкара 2 гола... Кавдански не е титуляр на десния бек, но трябваше да положи повече усилия - налага се да играе, но не можа да изпълни задачата си и за това го смених с Емил Аргиров, който се включи по-добре. Като цяло  обаче отборът бе трагичен", заяви Христо Бонев.

"Ще бъдат освободени зимата футболисти които не могат да отговорят на изискванията на ръководството и публиката. За сега само ще бъдат оставени да не играят. Другия мач ще видите кои няма да играят", завърши Бонев.


Виж коментарите (27)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).