Треньорът на Марица: Нямаме слаб мач този сезон! Това място не приляга на нашия отбор

Автор: Тодор Благов
Коментари (0)
11:23 / 04.12.2023
2082
Старши треньорът на Марица (Пловдив) Кирил Андонов, сподели мнението си след успеха с 1:0 над ЦСКА 1948. Маричани взеха важна победа, а единственото попадение реализира Веселин Марчев.

"Стана един доста добър мач за нивото на Б група. За жалост изтървахме пак доста положения, което е нашата ахилесова пета от доста време."

"Можехме да си затворим мача и първото и второто полувреме, имахме четири ситуации. Накрая ЦСКА също имаха удар от далеч в гредата, но все пак трябваше и да ни покрие късметът."

"Честитя на момчетата за мъжката игра и себераздаването."

"Пропуските ги отдавам на това, че момчетата са притеснени от липсата на точки. Ако имахме тези точки, които ни се полагаха – 25,26, 27 точки, съвсем по-спокойно щяхме да играем."

"Ние нямаме слаб мач този сезон. С изключение може би на първото полувреме в Габрово. Играем добре, изпускаме положения, но или съдийски грешки или наши грешки и за жалост изгубихме доста точки. Не е това мястото, което се полага на Марица."

"Всички футболисти се справиха до един, няма да отличавам отделни играчи. Навсякъде трябва да се подобрим, да има конкуренция и да се вдигне нивото в тренировките и оттам ще се вдигне и в мачовете."

"Няма лесни мачове. В Своге очаквам да се хвърлим както беше и срещу ЦСКА и няма да загубим."


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).