Новият в Локо взе номер 99, Узунов му пожела много голове

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (23)
13:07 / 15.09.2010
6232
Новият футболист на Локомотив Пловдвив - уругваецът Николас Раймонди взе екип с номер 99. На пресконференция днес административният директор на Лаута Атанас Узунов символично му даде фланелката, предаде репортер на Plovdiv24.bg. 196-сантиметровият нападател подписа до лятото на 2011-а година с опция за продължаване на договора. Все още не е сигурно дали ще има възможност да играе в мача с Локомотив София в неделя, тъй като предишния му клуб още не е изпратил жълтата му карта.

"Приветстваме го с добре дошъл от името на клуба. Надяваме се, че ще спомогне за целите, които сме си поставили като клуб. Дано да бележи много голове и да спечели сърцата на нашите верни фенове", това му пожела Атанас Узунов преди да му връчи фланелката.

"Сигурен съм, че ще се представя добре и ще отговоря на очакванията на клуба. Много добре ме посрещнаха още като дойдох и за мен това бе много важно, че с моята съпруга и детето ми ни посрещнаха добре. За мен това е една непозната страна. Моите цели съвпадат с целите на клуба и се надявам да допринеса за постигането им. Сега ми оставя да работя много. На Локомотив съм гледал няколко срещи, знам, че има един от най-добрите треньори в България и вярвам, че отборът има достатъчно добри футболисти, които да спечелят срещата с Локо София. Истината е, че знам много малко за България. Знам само най-известните в целия свят - Стоичков и Бербатов", това бяха първите думи на Раймонди пред журналистите.

"Готов съм да играя, като единствения ми проблем е да се настроя с часовата разлика. Събуждам се в 5 сутринта и още не мога да спя достатъчно добре. Иначе съм в добра форма", каза още Николас Раймонди.

Административният директор Атанас Узунов уточни, че жълтата карта на футболиста все още се бави. От бившия клуб са заявили, че президентът на клуба се сменя и това е причината да се бави. Футболистът ще се обърне към федерацията и клуба за да дойде по-бързо картата - до петък или най-късно събота. Узунов уточни още, че Раймонди няма да играе в дублиращата формация, поради опасността от контузии.


Виж коментарите (23)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).