Керкез: Стартът беше шокиращ! От първия ден се чувствам добре в Ботев

Автор: Тодор Благов
Коментари (2)
17:18 / 25.11.2023
3731
Старши треньорът на Ботев (Пловдив) - Душан Керкез, сподели мнението си за успеха с 3:1 над Пирин. "Канарчетата" стигнаха до пълен обрат, след като допуснаха гол в 30 секунда.

"Разбира се съм доволен. Стартът беше шокиращ. Трябваше ни време, за да излезе. Ако гледаме цялостно върху мача – вкарахме 3 гола и заслужихме успеха. Една част от второто полувреме не бе добра за нас. Имаше паника“.

"Пирин е добър отбор, видяхме какво правят последните мачове. Имат добри преходи. Когато си Ботев, трябва да доминираш у дома. Голът на старта промени нашия план. Бяхме в шок. Пирин е добър отбор, нищо че нямат точки. Не бих искал да виждам последните 15-20 минути. Понякога трябва да страдаш и да се учиш“.

"Имаме млади футболисти, които се подобряват всеки ден. Работят всеки ден, и индивидуално. С всеки мач трупат увереност“.

"От първия ден се чувствам добре дошъл тук. Днес, в това студено врем, феновете бяха тук и ни подкрепиха. Трябва да даваме всичко на игрището. Благодаря им. Желая на моя колега от Пирин късмет оттук нататък. Влязохме с голям респект в мача“.

"Това, което видях и научих в българския шампионат, е, че няма лесни мачове. Нито като домакин, нито като гост. Трябва да даваш най-доброто от себе си всеки мач“.



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).