Треньорът на Марица: Нашето внимание е към друг мач - битката за място в ЦЕВ

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:23 / 17.11.2023
1136
Треньорът на Марица (Пловдив) Борислав Крачанов говори след втория двубой в групите на Шампионска лига срещу турския гранд Еджзаджъбашъ Дайнавит (Истанбул), който неговият тим загуби с 0:3 в зала "Колозрума" в Пловдив.

Ето какво заяви специалистът след края на срещата:

Смятам, че като изключим първия гейм в следващите два играхме доста добре. Видя се тяхната класа в решителните моменти. Лошото е, че винаги първият гейм е плах. Няма как да си позволим такова начало в Шампионска лига.

Ако искаме да се развиваме и да гоним победи, ние трябва да сме фокусирани от самото начало. Да играем съсредоточно и точка за точка. Смятам, че в състезателките има едно голямо израстване, което се вижда. Остава чисто ментално да взимат по-важните решения в трудните моменти.

Когато е лесно – всичко върви, но когато стане трудно, там се вижда дали си готов за тежката ситуация, за да извлечеш максимума от него. Нашето внимание е към мача с Вашаш Обуда (Будапеща). Двата отбора сме на едно ниво и това ще е битката за място в ЦЕВ. В тази среща ще е важно кой ще е готов да вземе максимума, за да извлече победата.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 32
Днес: 2
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).