Керкез с яростна атака: Надявам се, че следващия път съдиите няма да спят

Автор: Тодор Благов
Коментари (3)
18:00 / 12.11.2023
6589
Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Душан Керкез изрази задоволство от играта на отбора си, но нападна остро съдиите след равенството с Левски (1:1).

"Бих казал, че можеше да спечелим предвид начина, по който играхме през второто полувреме. Искахме да победим. За нас няма значение срещу кой отбор играем. Може и да сме доволни от равенството, когато седнем да анализираме двубоя. Винаги е добре да не загубиш дерби. Знаем, че Левски е един от отборите с най-добро преливане в атака. Опитахме да покажем, че имаме качества. Искам да поздравя моите футболисти, защото се бореха и тичаха до последната минута."

"Бароан и Попов изглеждат добър тандем, но целият отбор им помага. Двама футболисти не могат да печелят сами мачовете. Щастлив съм как работим през последния месец. Искам да благодаря на феновете, които ни подкрепяха."

"Надявам се, че съдиите във ВАР ще си пийнат добро кафе и няма да спят следващия път. Всеки може да прави грешки, случва се, но това беше очевидно. Всички трябва да работим заедно, за да може българският футбол да върви добре. Надявам се следващия мач, че няма да правят същите грешки", завърши Керкез.



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).