Треньорът на Академик Пловдив: Бяхме близо до победата

Автор: Георги Куситасев
Коментари (0)
22:58 / 06.11.2023
977
Йордан Янков, който е старши треньор на Академик (Пловдив), отдаде загубата от Левски на грешките на неговия тим в тази среща.

Двубоят беше част от 5-ия кръг на Националната баскетболна лига за мъже.

"Изиграхме слаби мачове от началото на сезона. Днес имахме много нисък процент на стрелба от тройката, колеблива игра през първото полувреме с много изпуснати отворени стрелби. Смятам, че отборът има още много на къде да се развива. Стараем се чисто тактически и физически да подготвим момчетата. Според мен обаче проблемът е повече психологически - да се отпуснат, да покажат самочувствие и да заиграем нашия стил баскетбол", започна Янков.

"Бяхме близо до победата. Левски имаха много малко състезатели на разположение, но просто са много опитен и обигран отбор, така че са много добре нагодени и ги поздравявам за успеха. Предстои ни много трудно гостуване на Берое, още повече и след тази загуба. Всеки следващ мач за нас трябва да е като една червена лампа, че трябва да започваме да играем по-добре, а с добрата игра ще дойдат и резултатите", добави още наставникът на пловдивчани.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 24
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).