Бакалов: Искаме да стигнем максимално напред за Купата

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (18)
12:48 / 27.08.2010
4707
Старши-треньорът на Ботев Пловдив Марин Бакалов заяви, че отборът ще гони максималното в турнира за Купата на България, предаде репортер на Plovdiv24.bg. "Канарчетата" се паднаха с Раковски в първия регионален кръг на турнира, като при победа ще трябва да отстранят още два отбора, за да станат регионални първенци за Пловдивска област. След това ще се играят допълнителни кръгове за определяне на един отбор, който ще представи Югоизточна България, като има голяма вероятност Ботев и Нефтохимик да се срещнат за пръв път именно в тази фаза.

"Целите ни към момента са да завършим първи в края на полусезона в групата и да продължаваме успешно в турнира за Купата на България - първо да станем първенци в региона и след това да чакаме другите отбори от професионалния футбол. Всички мачове са трудни, който и мач да бъде подценен, независимо с кой противник, може да имаме проблеми. В тези срещи за купата ще се даде шанс на всички, повечето момчета са равностойни на постовете си. Няма особено значение дали сме домакини или гости, нивото на отбора трябва да е такова, че да търсим победата независимо дали у дома или като гост", заяви Бакалов.


Виж коментарите (18)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).