Бонев ще разчита на футболистите от Сливен за битката с Литекс

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (27)
09:29 / 22.08.2010
6686
Лидерът Локо посреща шампиона Литекс днес от 18:00, на стадион "Локомотив" в парк "Лаута". Най-интересният двубой за кръга ще може да бъде наблюдаван само от трибуните, тъй като телевизиите държащи правата предпочетоха мега сблъсъка Левски-Калиакра.

От вчера тече усилена предварителна продажба на билети за мача, като голяма част от ценните хартийки вече са изкупени.

Христо Бонев, който взе своите футболисти на режим в хотел Империал, изненадващо ще разчита на същите футболисти на които заложи срещу Сливен, като в групата попадна и набедения за симулант Жереми Родригес.

Ето и избраниците на старши-треньора:
Флориан Лучини, Стоян Ставрев, Жереми Родригес, Юнес Бенжелюн, Самир Бенжелюн, Костадин Гаджалов, Пламен Крачунов, Валери Георгиев, Мартин Кавдански, Дани Кики, Евертон Джилио - Том, Габор Ерош, Мартин Керчев, Христо Златински, Здравко Лазаров, Драги Коцев, Базил де Карвальо, Рангел Абушев

Съперникът Литекс и се готви от вчера на игрищата на комплекс Беркут в Брестник. Гостите подходиха малко надменно над своите домакини, като заявиха преди срещата, че "Всеки има право да мечтае", визирайки увереността на "смърфовете" в победата.



Виж коментарите (27)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).