Томаш: Не искам да говоря за субективни фактори като терен, топка, слънце

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
16:59 / 14.10.2023
4779
Треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш, че трудната победа над Добруджа с 4:3 след продължения ще послужи като урок за неговите футболисти

Типично по български не бяхме на нужното ниво горе в главите и трябваше да играем продължения. Това не трябва да ни оправдава и сега им го казах на футболистите.

За субективни фактори не искам да говоря - терен, топка, слънце. Проблемът си е изцяло в нас. Трябваше много по-рано да си решим мача, за да ни е по-спокойно. Но това е обица и ще ни е за урок. Мисля, че се си извлечем поуки от този мач. Не мога да кажа, че е подценяване, защото цяла седмица говорихме с футболистите какво ни очаква.

Поздравявам футболистите си за победата все пак.

Това, че сме първи в класирането, повлия на противника. Постигнаха максимално нивото си и бяха добре мобилизирани. Няма да коментирам нашите приоритети. Ние играем мач за мач.

Срещу Берое идва може би най-важният ни мач от началото на сезона. Доста ще ни е трудно и трябва да се възстановим по най-добрия начин. Ще играем срещу футболисти, които са загадка за много хора, но имат голям потенциал.



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).