Локо посреща Литекс с напълно обновена централна трибуна

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (15)
13:20 / 20.08.2010
6004
Двата новоизградени входа на обновения сектор "В" на стадион Локомотив няма да могат да се ползват и в мача с Литекс, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Те останаха затворени и в първото домакинство на "смърфовете" с Черно Море. От Локомотив уточниха, че докато не мине комисия от община Пловдив те не могат да се ползват. Добрата новина е, че вече могат да се ползват всички седалки, поставени на стадиона. На площадките пред входовете пък ще има пунктове за минерална вода, ядки и други подобни. От клуба увериха, че централната трибуна вече е напълно готова и са осигурени по-добри условия на всички фенове, официални лица и журналисти.

На днешната пресконференция административният директор Атанас Узунов уточни и капацитета на стадиона, заради спекулации по темата - на сектор "В" са поставени 4200 седалки, 1100 седалки има на централната трибуна с ВИП-сектора, а 1500 души побира фенската трибуна "Бесика". Секторът за гости пък след края на ремонта ще побира 2000 души. От днес в продажба са билетите за мача с Литекс, припомни Узунов.

Относно финансовата помощ от ФИФА за ремонта на стадиона Узунов уговори уклончиво. "Не искаме да парадираме с това. За нас тази тема е приключена. Христо Бонев когато му откажат той става по-настоятелен и докато не получи думата "да" не си тръгваме. В най-скоро време всичко ще стане ясно, но ще го обявим официално, когато всичко е факт и се надявам това да стане в най-скоро време", каза административният директор на Локомотив.


Виж коментарите (15)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).