Здравко Лазаров: Амбицирани сме да бием Литекс

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (10)
15:19 / 19.08.2010
3398
Нападателя на Локомотив Пловдив Здравко Лазаров спечели наградата за футболист номер едно на 3-ия кръг на А група. Електричката отбеляза единственото попадение във вратата на Сливен, с което донесе победата за смърфовете и първото място в класирането на А група.

За Лазаров гласуваха 10 специалисти от 22-ма, дали своят вот. Втори остана Георги Андонов от Черноморец Бургас с шест гласа а четворката попълват Герасим Заков и Траян Дянков с по три вота.

Електричката влезе в историята на анкетата, като печели наградата с три различни отбора - Славия, ЦСКА и Локо Пловдив.

"Тази награда е дело на целият отбор на Локомотив Пловдив и сега се възползвам от възможността да им благодаря" - заяви Лазаров - "Надявам се за напред все по-млади момчета да са на това място и да получават награди."

"Отборът ни тръгна добре, за което съм изключително радостен. Преди сезона ръководството обяви, че целта пред отборът е да се бори за евроквота. Правихме сметки с Христо Бонев след първите три кръга да спечелим девет точки, за съжаление не се получи, но е радващо че сме на първо място."

"Амбицирани сме да победим Литекс в следващият кръг и да запазим първото си място. Без Ивелин Попов отборът на Литекс изглежда коренно различно и се надявам да се възползваме от това. Мисля, че неговото отсъствие ще се отрази лошо за оранжевите."

"Радвам се преминах в отбора на Локомотив Пловдив. Преди да го направя ми минаваха мисли да сложа край на кариерата си, но сега не мисля за това. Мисля, че мога да играя още поне две години без проблем", сподели още Здравко Лазаров.

Източник: Gong.bg



Виж коментарите (10)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).