Жозе Фуртадо се съблече по екип, не игра в тренировъчния мач

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
19:04 / 18.08.2010
5213
Нападателят Жозе Фуртадо пристигна днес за следобедната тренировка на Локомотив, но не взе пълноценно участие в нея, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Футболистът, който премина успешни медицински прегледи и се очаква в близките дни да подпише с тима само сложи екип, но не тренира с бъдещите си съотборници, а изгледа тренировката от скамейката. Той ще започне подготовка наравно с останалите от четвъртък.

Останалите футболисти на Локомотив тренираха усилено под наставленията на старши-треньора Христо Бонев, като изиграха тренировъчно мачле. Покрай тъч-линията на облекчен режим отново се подготвяха Мартин Кавдански, Флориан Лучини и Ангел Йошев.

Централният сектор пък вече почти придоби новия си вид, след като старите червено-черни седалки са премахнати и струпани в единия край на стадиона. Вече са поставени всички седалки от новите на долната част на сектора, като с черно е изписано "LPFC". Очаква се до мача с Литекс в неделя да бъдат поставени и всички седалки на горната половина на сектора.


Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).