Локо тръгна с красива победа на обновения си стадион

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (181)
19:59 / 07.08.2010
20247
Отборът на Локо започна с изключително красива победа с 2:0 домакинските си мачове на обновения стадион в парк "Лаута, предаде репортер на Plovdiv24.bg. "Смърфовете" с играта си не оставиха никакви шансове на грубияните от Черно море и този резултат бе най-малкото, с коeто варненци можеха да си тръгнат от "Лаута". "Черно-белите" изпуснаха още дузина голови положени, а зле представилия се съдия освен, че спести поне 6-7 картона на гостите, прекъсна две голови атаки на Локо с безумни отсъждания. Няколко набега на неуморния Здравко Лазаров бяха спрени със съмнителни засади.

Още от първите минути домакините "награбиха" своите гости и набързо убиха интригата в двубоя.

След едно разбъркване в 13-та минута Здравко Лазаров открадна топката, центрира почти от аут линията към Базил дьо Карвальо, който с летящ плонж препарира Пиргов за 1:0.

Още докато се съвземат от ранния гол, варненци получиха и втори такъв. След образцова контра Драги Коцев изведе от дясно Карвальо, който нахлу в наказателното поле и с красив удар, отклонил се първо в горната греда, не остави никакви шансове на Пиргов за 2:0.

Като цяло преди почивката Локо буквално смаза с играта си своите гости, които нямаха никакви добри отигравания и се съсредоточиха в ритането на домакинските футболисти, вместо топката.

След почивката Христо Бонев направи нужните смени, успокои играта на отбора, даде почивка на част от главните герои и с лекота запази резултата непроменен.

На терена пълни 90 минути в изключително темпо изигра Здравко Лазаров, който не спря да раздава извеждащи пасове и въпреки двата гола на Карвальо, капитанът на "черно-белите" може да спори за титлата играч на мача. Добър мач изиграха още Христо Златински, Валери Георгиев, игралия като ляв бек Мартин Кавдански и като цяло целия отбор на "черно-белите".



Виж коментарите (181)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).