Христо Бонев не направи нито една промяна в групата за мача

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (18)
11:05 / 07.08.2010
7244
Старши-треньорът на Локомотив Пловдив Христо Бонев не направи нито една промяна в групата за мача с Черно Море, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Той залага на същите 18, които пътуваха за Севлиево за мача с Видима Раковски. Извън групата останаха Николай Чипев и Кирил Акалски, както и още няколко футболисти поради травми. "Смърфовете" прекараха тази нощ на режим в хотел Империал. 

Старши-треньорът на Черно Море Велизар Попов също ще заложи на същия състав и най-вероятно ще заопчне и със същите 11 футболисти, с които победи Пирин преди седмица. Възможна е само една промяна - ако болките на Станислав Стоянов, които той почувства през седмицата, не отшумят, на негово място да започне Димитър Петков. Последният влезе като смяна в първия двубой, но записа силен дебют. Много е вероятно през втората част първи минути в А група да запише и супер звездата Марио Жардел. Аут са Ели Маркес, Георги Илиев, Милен Петков и Мирослав Манолов.

Локомотив нямат загуба у дома срещу Черно Море в историята на ниво "А" група. Днешният двубой се чака с огромен интерес от всички фенове на Локомотив Пловдив, които нямат търпение да видят обновения стадион в парк Лаута. Ремонтът не е напълно завършен и днес ще се ползва само входът под таблото за феновете, които искат да използват фенската трибуна - срещу 3 лева, или трибуната със седалките - срещу 5 лева. За централния вход се влиза както и до сега, а цената е 8 лева. Гостите от Варна ще плащат по 5 лева. Двубоят започва от 18 часа, но от Лаута препоръчват феновете да дойдат по-рано, за да няма опашки, поради очакваниянаплив.

Ето и групата от 18 футболисти на Локомотив за мача:
Флориан Лучини, Стоян Ставрев, Жереми Родригес, Юнес Бенжелюн, Самир Бенжелюн, Костадин Гаджалов, Емил Аргиров, Валери Георгиев, Мартин Кавдански, Дани Кики, Евертон Джилио - Том, Габор Ерош, Мартин Керчев, Христо Златински, Здравко Лазаров, Драги Коцев, Безил де Карвальо, Рангел Абушев.


Виж коментарите (18)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).