Христо Бонев: Задължително трябва да победим Черно Море

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (13)
13:35 / 05.08.2010
3949
Старши-треньорът на Локо Пловдив Христо Бонев даде пресконференция преди срещата с Черно Море, която ще бъде в събота от 18 часа, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Той заяви, че след грешната стъпка в Сандански, тимът задължително трябва да спечели срещу варненци.

"Идният мач с Черно Море трябва да го спечелим на живот и смърт. Днес направихме разбор на играта на съперника. Припомних им всичко, което преживяхме последно във Варна - грубостите, помощта от съдийската тройка и тук няма да имаме друга възможност освен да бием", заяви Бонев.

"Ще се отнесем с нужното уважение към Марио Жардел. Не знам в какво състояние е, но имаме защитници, които смятам, че могат да се справят успешно срещу каквато и да е изява от негова страна", каза още старши-треньорът на "смърфовете".

"Лошото е, че още има футболисти, които не могат да се сработят с останалите - знаете колко много нови играчи имаме. Но това с всеки изминал мач трябва да се подобрява, за да можем с общи усилия да стигаме до краен успех.

Проблеми има единствено с Базил дьо Карвальо. Той има оплаквания, изостанал е в подготовката и го боли в аддукторите, но докторът е взел мерки и най-вероятно ще е излекуван до мача. Красен Трифонов все още е в специална лунгета, в последния момент миналата седмица разтегна вътрешни връзки, но той е млад и бързо ще се възстанови.

За мача с Литекс сме длъжни да сме на 100% отиграли всякакви такива ситуации. Иначе няма да има смисъл от участието ни в първенството.

Направихме една грешна стъпка с Видима Раковкси, която доведе до падане на самочувствието на много от състезателите. Причините, които се постарахме да потърсим са главно в подценяването на съперника. Сигурно и аз съм изиграл негативна роля, тъй като в разбора, който парвихме им казах, че победа с по-малко от 3 гола ще е равна на загуба. Това доведе до подценяването. Другата причина, която сигурно е повлияло е голямата жега в Севлиево. Фактът, че един пожарникар, който влиза в огъня, припадна - представете си футболистите, които тичат на терена какво им е било. Но този мач е в историята", завърши Бонев.


Виж коментарите (13)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).