Футболист от Кения се е предложил на Спартак

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:45 / 05.08.2010
1433
Кенийски национал е изявил желание да облече екипа на Спартак (Пд). Фред Огола сам се предложи на пловдивския клуб по e-mail. 24-годишният нападател е юноша на ФК Гор Мания, ритал е в Спарта (Прага) и в кенийския тим с култовото име Леопардите. Огола е играл и в националната младежка селекция на Кения до 20 години.

"В момента нямам агент. Физически и психически съм завършен нападател. Готов съм да радвам феновете на вашия отбор и да вдигна нивото му", казва в писмото си до Спартак напористото кенийче. И добавя, че ще тръгне моментално за Пловдив, ако получи покана за проби в отбора на Николай Киров - Белия.

В трансферната политика на клуба от "Кючук Париж" обаче има желязно правило - да се залага само на български футболисти. Шансовете на Фред Агола да стане част от тима на "гладиаторите" са повече от минимални. През това лято на Спартак се предложиха поне 4 дузини играчи от Африка и Европа. Италиански треньор на вратари също напираше да почне работа в клуба от южната част на Пловдив.

Една тренировка имат синьо-белите днес на клубното си игрище. Треньорът Николай Киров - Белия събира играчите на занимание от 18.00 часа. В състава му няма проблематични футболисти преди домакинството срещу Черноморец (Поморие). Единствено капитанът Тодор Симеонов продължава да лекува травма в ахилесите.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).