Ботев разгроми Свиленград с 6:0 в контрола

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (129)
20:28 / 04.08.2010
15245
Ботев Пловдив разгроми с 6:0 Свиленград в контрола играна в сряда вечер на стадион "Христо Ботев", предаде репортер на Plovdiv24.bg. "Канарчетата", които играха в резервните си екипи в черно и златисто тотално надиграха съперника, като още през първото полувреме поведоха с 2:0, а след почивката намалиха оборотите, а в игра влезнаха и по-млади футболисти, но все пак успяха да отбележат още 4 гола.

Преди почивката добри възможности за гол имаха Недко Миленов, Стефан Костадинов, Димитър Байрев и Иван Площаков. Почти всички офанзивни футболисти стреляха опасно към вратата на Свиленград, като по-голямата част от мача се игра пред наказателното поле на гостите. Първият гол отбеляза Димитър Байрев с точен шут в долния десен ъгъл на вратата на Свиленград. В една от последните атаки на полувремето пък се разписа Иван Площаков с глава, оползотворявайки много добър пробив по крилото и центриране на Стефан Костадинов.

След почивката малко по малко старши-треньорът Марин Бакалов смени голяма част от отбора, но тимът запази облика си и въпреки, че намали оборотите, продължи да владее инициативата. Третият гол отбеляза Васил Гуджев, излезнал сам срещу вратаря на Свиленград след техничен пас на Площаков. Четвъртото попадение бе дело на Владимир Байрев с глава след корнер, изпълнен от Недко Миленов. Mладото дясно крило Илиян Христов се разписа с няколко много добри пробива. Последните два гола бяха дело на Ридван Хаджифейзула в 85-та и 89-та минути на мача.

Последната контрола на Ботев е в неделя срещу Димитровград. Тогава ще е официалното представяне на тима пред феновете. В петък се тегли жребият за Югоизточната "В" група, а самият шампионат започва следващата неделя, 15 август.

Съставът на Ботев: Илия Николов, Владимир Байрев, Васил Гуджев, Петко Фанев, Светослав Асенов, Стефан Костадинов, Недко Миленов, Ангел Рахов, Димитър Байрев, Иван Танчовски(к), Иван Площаков.


Виж коментарите (129)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).