Феновете на Спартак след 0:5: Видя се разликата, но горе главите! Пак ще се срещнем!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:28 / 14.09.2023
4042
Привържениците на Спартак (Пловдив) направиха интересен коментар след вчерашната тежка загуба с 0:5 от градския съперник Марица в турнира за Купата на България. "Синьо-белите" фенове използваха страницата си във Фейсбук, за да благодарят за подкрепата, която имаше любимият им отбор от трибуните.

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса позицията на привържениците на Спартак:

Едно голямо БРАВО на всички спартаклии, които бяха дошли да наблюдават срещата срещу Марица в работен ден и час. Благодарим на многобройната публика, която беше почти изцяло "гладиаторска", но не можа да види гол за нашите!

Няма как един такъв резултат, тежък наистина, да повлияе на нас привържениците да подкрепяме любимия отбор. Просто се видя разликата, която правят обиграни футболисти, играли много мачове сред професионалистите в силни отбори, и желанието на нашите играчи. Този мач ще ни послужи за малко отрезвяване. Ще си вървим по нашия път, първото място в Югоизточна Трета лига, и когато го извървим, ще станем достатъчно добри, за да играем вече по-успешно едни такива мачове.

Горе главите, ние само можем да ставаме по-силни. Успех на Марица, просто се видя, че са по-класния отбор към момента. Надяваме се пак да се срещнем на едно по-друго ниво и отново да премерим сили!

Отново браво на нашата публика и малките спартаклии за подкрепата!

Само Спартак!

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).