Ботев 2002 стартираха със смазваща победа в Елитната юношеска група

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (21)
22:24 / 02.08.2010
5933
Тимът на Ботев 2002 започна с убедителна победа в Елитната юношеска група до 19 г. Подопечните на Тодор Зайцев разбиха със 7:2 юношите на Пирин Благоевград. Двубоят се проведе тази вечер на терена в с.Катуница.

През по-голямата част от двубоя "жълто-черните" дирижираха играта. Бисер Илиев първи отбеляза гол в средата на първото полувремето. Минути по-късно Тодор Неделев бе точен за 2:0, като голът бе от дузпа. Първата част завърши при резултат 2:1, след като "орлетата" се върнаха в играта с точно попадение във вратата на домакините.

След почивката юношите от Пловдив набързо отбелязаха още два гола, с което ясно показаха и кой ще е победителят в двубоя. Първо се разписа Костадин Богданов. Минути по-късно той записа и асистенция, след като изведе Деан Павлов сам срещу вратаря и резултатът стана 4:1. Малко по-късно гостите вкараха втория си и последен гол за този мач. След това попадение обаче жълто-черните се вдигнаха на щурм и отбелязаха три безответни гола.  Костадин Богданов бе точен за 5:2, след като получи точен пас от Тодор Неделев. В игра влезе Николай Парнаров, който с появяването си на терена отбеляза красив гол, след като технично прехвърли вратаря на Пирин. Крайният резултат от 7:2 оформи Тодор Неделев, който с диагонален удар от границата на наказателното поле вкара второто си попадение в двубоя.



Виж коментарите (21)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).