Бакалов: Първото полувреме срещу Хебър бяхме безобразни

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
12:14 / 31.07.2010
2718
Треньорът Марин Бакалов определи първото полувреме на мача ни с Хебър, като най-слабото изиграно от нашия отбор в контролите.

"В края на лагера футболистите вече мислят как по-скоро да се приберат вкъщи. В този смисъл очаквах да не са напълно концентрирани, но през първото полувреме играхме безобразно. След почивката коригирахме някои неща и стояхме по-добре. Сега се прибираме в Пловдив и в понеделник започваме последния етап от подготовката. Една от основните ни цели е бързото възстановяване на Танчовски, Батинов и Енчев.", заяви Бакалов след края на мача.

През следващата седмица "канарчетата" ще тренират двуразово на стад. "Ботев". В сряда е предвидена контрола със Свиленград, а в неделя е генералната репетиция за новия сезон срещу Димитровград, което ще е и официалното представяне на отбора.

Източник: Bultras.com



Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 22
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).