Нападател напусна Спартак, трима пропускат мача с Несебър

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
17:50 / 29.07.2010
2283
Нападателят Андрей Андреев няма да играе в Спартак (Пд) през този сезон. Бившият играч на Добруджа изкара цялата лятна подготовка с "гладиаторите" и имаше договорка с управата да подпише договор, ако не успее да си уреди трансфер в Гърция. Андреев се пласира в южната ни съседка и замина отново на гурбет зад граница. Той се сбогува с пловдивчани и замина за Гърция.

Капитанът Тодор Симеонов със сигурност пропуска първия кръг от новото първенство, съобщиха от щаба на Спартак. "Няма смисъл да рискуваме със Симеонов срещу Несебър", каза старши треньорът на синьо-белите от "Кючук Париж" Николай Киров - Белия. 34-годишният централен защитник има възпаление на ахилесите. Травмата на Симеонов се активира по време на последната контрола на тима срещу Димитровград миналия уикенд.

Под въпрос за гостуването край морето са нападателят Георги Стоянов и халфът Христо Стаев. Двамата също като Симеонов лекуват контузии. Треньорът Николай Киров определя групата за мача утре по обяд. Тимът тренира сутринта на стадион "Тодор Диев", после играчите ще бъдат заведени на обяд и след това поемат с клубния автобус към Несебър.



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).