Локомотив Пловдив към феновете: Не се поддавайте на провокации!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (32)
12:36 / 28.08.2023
7427
Ръководството на ПФК Локомотив използва клубния сайт, за да направи официално съобщение, касаещо клубната политика относно изходящите трансфери. Повод за реакцията на черно-белите е появила се в различни сайтове "информация" за предстояща "сигурна" продажба на бразилската звезда Джовани.

Plovdiv24.bg публикува текста без редакторска намеса:

Уважаеми Локомотивци,

Победният ход на любимия отбор продължава и това очевидно поражда желание за спекулации и опити за разбиване на прекрасната атмосфера, която сме изградили в клуба между ръководство, отбор и фенове.

Бихме искали да ви информираме, че последните "новини“ за изходящ трансфер на Джовани Бариани не отговарят на истината. В "Локомотив Пловдив“ не е пристигала оферта за Джовани, ръководството не е обсъждало негова продажба, дори напротив – намерението ни е да продължим заедно напред с победи и красиви игри.

Скъпи приятели в черно-бяло, от днес даваме възможност на всеки от вас, който има някакви въпроси, свързани с политиката на "Локомотив“ или поредните фалшиви медийни новини, да ги зададе официално на имейл: press@lokomotivpd.com. Ще получите точен и коректен отговор.

Не се поддавайте на провокации, продължаваме напред заедно – клуб, отбор и фенове.

От ръководството


Виж коментарите (32)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).