Представиха новите на Лаута, Драги Коцев е изненадата

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (51)
17:44 / 26.07.2010
10667
С приятна изненада дойде представянето на новите футболисти в Локомотив, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Административният директор на "смърфовете" съобщи, че "в последната минута на продължението" са убедили нападателят на Пирин Драги Коцев да подпише с "черно-белите". Коцев бе трансферна цел на много отбори, сред които и бургаският Черноморец.

Освен него бяха представени още 9 други играчи, като така новите на Лаута са общо 10. Освен него пред журналистите за снимка застанаха Мартин Керчев, Мартин Кавдански, Пламен Крачунов, Емил Аргиров, Флориан Лучини, Семир Бенжелюн, Карвальо, Христо Златински и Родригес. Преди това пък всички застанаха за отборна снимка на стадиона, заедно с президента Константин Динев.

"От името на целия отбор и всички фенове искаме да благодарим на г-н Динев, който не пожали средства за футболисти и вече сме готови със селекция, с която можем да гоним челните места. Доволен съм от това, което видях от отбора във Волос и смятам, че отборът е готов. Липсата на тренировка днес малко ни обърка програмата, но ще тренираме в лекоатлетическа зала и евентуално ще изиграем още една двустранна игра до края на седмицата", това заяви старши-треньорът Христо Бонев пред журналисти.


Виж коментарите (51)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).